Gastbloggen

Gastbloggen met Blogger WebserviceGastbloggen met Blogger Webservice

Gastbloggen voor zakelijke en particuliere bloggers is gemakkelijk gemaakt door Blogger Webservice. Gastbloggen is alleen zinvol als je kunt schrijven voor de doelgroep die interesse heeft in jouw artikelen. In elke gastblogcategorie zijn meerdere domeinen met een sterke Trustflow aanwezig waarop jij je artikel kunt plaatsen. Publiceer jij voor bedrijven of particulieren, voor elke toepassing zijn meerdere domeinen voorzien. Er worden continue domeinen toegevoegd, zodat jij kunt blijven gastbloggen op nieuwe domeinen. Wanneer jij wilt gastbloggen is het belangrijk dat je artikelen schrijft die tenminste 1000 woorden groot zijn.

Gastbloggen voor bedrijven

Gastbloggen voor Bedrijven

Schrijf je voor bedrijven, dan zul je een andere schrijfstijl hanteren. Vaak zal dit formeler zijn, maar een goede gastblogger zorgt er altijd voor dat hij of zij het publiek meeneemt in het verhaal. De content die jij creëert is 100% uniek. Om een verhaal krachtiger te maken is het aan te raden om tenminste één foto of video te plaatsen. Net als binnen een webpagina is het belangrijk om het publiek zo lang mogelijk vast te houden. Ook bij het gastbloggen is het belangrijk om de ‘bouncerate’ in de gaten te houden. Naarmate de lezers langer op je gastblogpagina blijven krijgt het artikel meer autoriteit toegekend. En natuurlijk kun je een link leggen van een ‘in de media’ pagina naar het artikel zelf. Zorg er wel voor dat de website vanwaar je de link stuurt in de juiste topic zit.

Gastbloggen voor Particulieren

Een particulier leest je artikel op een heel ander moment. Afhankelijk waarover je schrijft pas jij je tekst aan. Ook voor particulieren is het belangrijk om het publiek geboeid te houden tot de laatste regel, maar toch pak je de aandacht door een sterke titel en eerste alinea. De lezer gaat tenslotte de tekst scannen. Alleen wanneer deze echt is ‘geraakt’ door de inhoud zal deze doorlezen tot het einde en een reactie plaatsen. En wat je eigenlijk wilt is dat deze het artikel gaat delen. Dan gaat je artikel viraal en bereik je een extreem groot publiek. Als gastblogger wil je te allen tijde zeker zijn dat je artikel geschreven is in correct Nederlands.

Gastbloggen voor particulieren
Delen op social media

Delen

Het delen van een artikel kan er toe bijdragen dat jouw artikel over de wereld gaat zwerven. Het is dan ook zeer belangrijk dat de content die je schrijft voldoet aan een zeker taalniveau. Afhankelijk van je doelpubliek pas je dit aan, waardoor het makkelijker te begrijpen is door de lezer. Hierdoor zal hij of zij minder snel afhaken.

Moderatie

Om zeker te zijn dat een artikel voldoet aan de gestelde criteria zoals een minimale hoeveelheid woorden, een foto of video voert Blogger Webservice een controle uit op het artikel. Je schrijfstijl is wat jij hanteert, maar uiteraard willen we correct taalgebruik voor een artikel in een bepaalde categorie. Als jij je hebt vergist van categorie zullen we proberen om het artikel in de juiste categorie te plaatsen of je informeren dat je dit zelf kunt doen. Zolang het artikel niet is vrijgegeven wordt het nog niet gepubliceerd.

Proberen

In de wereld van internet is het aangenaam dat je kunt proberen. Er zijn zoveel mogelijkheden om je website of webshop te promoten. Door de juiste artikelen te publiceren zal je constateren dat er een direct verband is tussen een sterk artikel en een betere ‘Ranking’ in de zoekresultaten. Bij Blogger Webservice vinden we dat je een artikel mag proberen, zodat jezelf kunt ervaren wat het effect is. Ook het gemak waarmee je de artikelen kunt publiceren is zeer gebruiksvriendelijk. We werken met één ‘look en feel’ ongeacht het domein waarop je uiteindelijk publiceert. In het portaal van Blogger Webservice wordt de informatie direct in het juiste format geplaatst. Wil jij gastbloggen en één artikel kosteloos plaatsen? Meld je aan en ervaar de kracht van gastbloggen.

Blogger Webservice om jouw merk te versterken op het internet

USA